Strouhanka kukuřičná 200 g
Bez lepku
Strouhanka kukuřičná křupavá splňuje trendy zdravého moderního stravování. Díky hlavní surovině ( kukuřici ) příjemně křupe, nenasakuje tuk a zůstává krásně zlatavá.
Složení: kukuřice 78%, cizrna
- obalování masa, zeleniny (květák, brokolice), žampionů, sýry (Eidam i Hermelín)…
- používá se jako vrchní vrstva v trojobalu (mouka, vajíčko, strouhanka EXTRUDO křupavá)
- zahušťování omáček, mletých mas (karbanátky, sekaná...)
- příprava bezlepkových jídel
- odlehčení bramborových knedlíků a bramborových těst
- maso naklepeme , nasolíme a obalíme klasicky v mouce, vajíčku, strouhance. Následně smažíme.
- Nebo : maso naklepeme , nasolíme a obalíme v těstíčku ( vajíčko a cizrnová mouka, kterou jemně přisolíme !!!!! pozor suroviny mouka i strouhanka jsou nesolené !!!!!) ) a následně obalíme ve strouhance. Smažíme klasicky…..
- barevná stálost při fritování - zůstává žlutá, zlatavá
- příjemná křehkost obalovaných potravin
- vytváří křupavou vrstvu na obalovaných potravinách (řízky, zelenina, sýr …)
- v porovnání s klasickou strouhankou nesaje tuk
- nepřipaluje se, snese regeneraci, je možno připravit i konvektomatu či troubě
- při 170 °C po 2,5 minutách začne strouhanka zlátnout, po 3 minutách je plátek masa zcela propečený
- při 190 °C po 1,5 minutě začne strouhanka zlátnout, po 2 minutách je plátek masa zcela propečen
- na rozpáleném tuku pečeme 2,5 – 4 minuty po obou stranách, podle síly masa
- program smažení
Žádné zboží
Poštovné
0,00Kč
Celkem
0,00Kč
Ceny jsou s DPH
Momentálně nejsou žádné novinky
Momentálně nejsou žádné slevy