en

RICE MILLET PORRIDGE

Rice millet porridge

Required raw materials:

3 tablespoons Millet instant porridge

  • 2 tablespoons instant rice porridge
  • 3 tablespoons buckwheat flakes
  • 3 dcl of almond milk
  • 1 teaspoon chia seeds
  • 2 teaspoons sunflower seeds
  • fruit to taste

Method:

In the evening, prepare about 3 tablespoons of buckwheat flakes in a jar, pour almond milk (or other vegetable milk) so that the flakes are dipped, add a teaspoon of chia seeds, 2 teaspoons of sunflower seeds and sliced strawberries and sprinkle with cinnamon. Mix everything and leave until morning - the tastes are beautifully combined and the flakes and chia seeds are properly activated.

In the morning, heat about 2 dcl of almond milk and add 2 tablespoons of rice porridge and 3 tablespoons of millet porridge, mix well. If the porridge is too thin, add millet porridge as needed. Pour the resulting porridge into a bowl and add the buckwheat flakes prepared in the evening. Mix and serve with fresh fruit. 

Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Advanced settings

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.

Bez nezbytných cookies se neobejde správné a bezpečné fungování našich stránek a registrační proces na nich.
Funkční cookies ukládají vaše preference a uzpůsobí podle nich naše stránky.
Výkonnostní cookies monitorují výkon našich stránek.
Díky marketingovým cookies můžeme měřit a analyzovat výkon našeho webu.